Győr Lajta u.2-12

Felújítás

Az épület a szellőzőkorszerűsítésnek köszönhetően évente 1.300.000Ft.-ot csökkentett a ház éves elektromos energia fogyasztásából. 

Győri tízemeletes panelépület

Felújítás

A tízemeletes panelépületeken a régi ventilátorok száma sokszor lefelezhető mivel a modern új energia takarékos ventilátor egyedül is képes ellátni a szellőztetést. Azonos elszívási teljesítmény mellett :  bal oldalon a régi rendszer: 2*370w=740w jobb oldalon az új rendszer: 1*150w Az energia megtakarítás mértéke: 80%

Budapest Gyöngyösi u.

Felújítás

A 2012-ben elvégzett korszerűsítésnek köszönhetően a 13.kerületi 8 lépcsőházas társasház évente 2.000.000 forinttal csökkentette az éves villanyszámla költségét. Az új energia takarékos ventilátorok sokkal csendesebbek is a régieknél. 

Budapest Babér u.

Felújítás

A ház tavaly döntött a mi megoldásunk mellett és a villanyszámlákból kiderült jól tették. Éves szinten 1.200.000Forint marad a ház zsebében a korszerűsítés eredményeként.

Győr Cuha u.

Tisztítás

Cézár Ház

Tisztítás

River Office irodaház

Tisztítás

Budapest Lukács György u. 1-3.

Tisztítás

A 300 lakásos társasház szellőző rendszere jelentősen elpiszkolódott az évek során. Kollégáink a több kilométernyi csövet egy hét alatt tisztították ki. 

Adina-Apartment Hotel

Tisztítás

A szálloda vendégeinek komfort érzetéhez nagyban hozzájárul az épületben keringő levegő minősége. A légcsatornák tisztítását a legnagyobb körültekintéssel a vendégek zavarása nélkül oldottuk meg.

Ford Craiova

Tisztítás

Felkérést kaptunk az új Ford Connect gyártásához felújítandó Romániai gyárcsarnok több ezer négyzetméteres épületének szellőző tisztítására. Mint a képen is látszik sok elszívási ponttal és magasban végzendő munkával. A nagyobb méretű és hosszúságú légelvezetők tisztítása több hetet vett igénybe.

előző12következő