Bemutatkozás

Vállalkozásunkat 2007-ben indítottuk felismerve azt a tényt, hogy a lakóépületek, kereskedelmi- és ipari ingatlanok szellőzőrendszerei elhanyagoltak. A koszos szellőzők számos egészségügyi és üzemelési problémát okoznak.

Vállalkozásunk kezdetektől a legprofesszionálisabb  finn Lifa márkájú tisztító berendezéssel kezdte meg munkáját a panel épületekre koncentrálva, ugyanis ezek az épületek voltak a legkritikusabb állapotban. Annak érdekében hogy a magasabb 10 emeletes épületek és nagyobb méretű rendszerek tisztítási feladatait is el tudjuk látni, bővítenünk kellett az eszközparkunkat. Mára elértük azt, hogy külföldi ipari létesítményekhez is hívják cégünket, mivel ki tudjuk szolgálni az egyedi igényeket is.

Cégünk látja el a finn Lifa Air Ltd. professzionális eszközeinek forgalmazását.
Vállalkozásunk a tisztításon és eszközforgalmazáson túl felismerte azt az igényt, hogy az energia megtakarítás milyen jelentőséggel bír mind a lakóépületek, mind a kereskedelmi épületek terén.
Ezért bevált korszerűsítési csomagokat dolgoztunk ki panel és lakóépületekre. ( referenciák, szolgáltatás menüpont )

MIÉRT FONTOS A MI MUNKÁNK?

A szellőzőrendszerek üzemeltetésével kapcsolatban, számos feladat és probléma felmerül.

TŰZVESZÉLY

Az elpiszkolódott szellőzőrendszerek rejtett veszély-forrást jelentenek az ott lakókra, dolgozókra! Kívülről sokszor nem látszik, de a szellőző légjáratokban már felgyülemlett lerakódások (por, zsírgőz, olaj) táplálják az égést. Tűz esetén úgy viselkedik mint a gyújtózsinór, mivel a huzattal a lángok gyorsabban terjednek át az épület egészére. Az Önöké vajon milyen állapotban van?

EGÉSZSÉGVÉDELEM

A szellőzőrendszerek működése során lerakódó porban, vírusok, baktériumok, gombák, telepednek meg, amelyek belélegezve súlyos, krónikus betegségeket okozhatnak. Ezért lapvető követelmény, hogy a koszos szellőzőrendszerekből ezeket a káros anyagokat rendszeresen eltávolítsák. Tekintettel arra, hogy életünk 70-90%-át zárt térben (épületek, csarnokok, iroda, lakás stb.) töltjük, a rossz minőségű levegő allergiát, szem irritációt, köhögést, rekedtséget, fejfájást, levertséget, valamint fáradságot okoz. Az emiatt kiesett munkanapok száma statisztikailag kimutatható.

ENERGIA TAKARÉKOSSÁG

A gépi szellőztetéssel ellátott épületek teljes elektromos energia felhasználásának jelentős részét a ventilátorok emésztik fel. Ma már mindenki otthonában modern fényforrások vannak jelentősen csökkentve a villanyszámlát. Energiatakarékos ventilátorok felszerelésével ez a lehetőség az épületek számára is lehetséges, így nagy méretekben, milliós mértékű megtakarításokat lehet elérni. Kiváló minőségű energiatakarékos ventilátoraink 50-70-80%-os üzemi költség megtakarítást eredményeznek, így remek befektetésnek is bizonyulnak, hiszen a gyakorlat azt mutatja, hogy két-három év alatt visszahozzák az árukat. További előnye még a jóval csendesebb működés és a minimális karbantartási igény.

TEGYÜNK EGYÜTT BIZTONSÁGOSABB, KELLEMESEBB KÖRNYEZETÜNKÉRT!

Reméljük Ön is egyetért céljainkkal, kövessen minket a facebookon is.